Alla inlägg den 10 april 2012

Av Ingeborga - 10 april 2012 23:45

Det var igår...
Jag har en jävla mund sår som gör så mycket ont att jag kan inte ens le eller prata mycket,, svårt att öppna munnen... men jaa,.
Jag och min pojkvän, vi var på Maxi, tänkte handla lite mat för kvällen, jag var faktiskt på en dålig humor och ville inte ens prata med någon.
Sen plötsligt såg jag en man ca 35 - 40 år gammal och han hade såna öringar på sig att jag började att le, men min pojkvän märkte inte det för att jag hade halsduk rund munnen, vill inte skrämma folk med min ansikte.. Sen gick vi vidare, stannade hos en ställa där var det många olika sorters läsk. Och plötsligt den kille med tjejöringar är där också, jag bara började att skratta, prövade att lunga ner mig, och det gick bra faktiskt... Min pöjkvän började skratta också, men han visste inte om vad skrattar jag,, han skrattade åt mig, kan man säga. Han frägade varför jag skrattar men jag ville inte säga för att ville inte att den kille hörde det.. Sen gick vi till kassan, tänkte att betala och den jälva killen ståg där igen, jag knapt kude hålla mig tyst, för att han ståg precis båkom mig. En tjej som jobbade vid kassan började le också när hon såg honom, men hon vågade inte skratta.. hon kollade bara på mig med en stor leende i aniktet... Vi tog våra påser, min pöjkvän skrattade lite också... Sen uttanför Maxi vi tänkte ta en cigg, och i glasrutan som var precis fram för mig jag såg honom igen... Och då kunde jag inte hålla mig tyst, jag skrattade så jävla mycket att jag började gråta.. människor gick förbi och dom fattade ingenting, men jag kunde inte låta det vara,, jag skrattade och skrattade, och det gjörde så mycket ont, för att min mund sår gick sonder,,, fyyyfaaannn.. det var en levande komedi,,, det tåg 5 minuter för mig och jag skrattade och gråt samtidigt... :D :D :D :D :D :D :D Faaaannnnn,.,,,


 
Så såg han utt ungefär... Men det var två öringar till i varje öra,, och dom ringar var mycket storre... ;)
Och jag menar ingenting illa,, Så ni måste inte vara sura på mig... det var bara så roligt...:D:D:D:D

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Its just me..

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vad gillar ni läsa om på en blogg???
 relation
 Tjejer
 Killar
 Kläder
 Smilnk
 Kultur
 Religi
 Party
 sex
 Något annat..
 Djur
 Kompisar
 vårdag
 Ingen aning
 Kolla på bilder..

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<<
April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards